Nadácia oTvorila oči

07.02.2005 Celý región

S cieľom systematicky vyhľadávať a monitorovať príležitosti aj aktivity zamerané na pomoc jednotlivcom v kritických situáciách a ohrození života, bude od 22....
S cieľom systematicky vyhľadávať a monitorovať príležitosti aj aktivity zamerané na pomoc jednotlivcom v kritických situáciách a ohrození života, bude od 22.01.2005 vykonávať svoju činnosť NADÁCIA OTVORENÝCH OČÍ. Nadácia vznikla ako logické vyústenie snahy spoločnosti POHOTOVOSŤ, s.r.o. - iniciátora vzniku nadácie, zjednotiť a systematizovať svoje aktivity v oblasti charitatívnych projektov a sponzoringu.

Nadácia otvorených očí zahájila svoju činnosť pri projekte POHOTOVOSŤ V TATRÁCH PRE TATRY, kedy sa v priebehu Benefičného galavečera spoločnosti POHOTOVOSŤ, s.r.o. vyzbieral prvý symbolický vklad do nadácie - výnos cca. 15 000 , - Sk z benefičnej tomboly.
Pre svoje charitatívne aktivity a pomoc ľuďom v kritických situáciách a ohrození života bude nadácia čerpať z fondov, ktoré získava z prvého sponzorského projektu práve od iniciátora svojho vzniku. POHOTOVOSŤ, s.r.o. takto poskytne nadácii z výnosu za každý krátkodobý úver sumu 10, - Sk. V roku 2005 by malo na konte Nadácie otvorených očí pribudnúť na charitatívne účely celkom viac než 300 000, - slovenských korún.
 

Vyberte región